48-ото Народно събрание не свърши най-важната работа, за която беше избран.

...
48-ото Народно събрание не свърши най-важната работа, за която беше избран.
Коментари Харесай

Атанасов: Провалът на 48-ото НС е провал на ГЕРБ, защото са в изолация

48-ото Народно събрание не свърши най-важната работа, за която беше определен. Това съобщи пред Нова телевизия ген. Атанас Атанасов от " Демократична България ".

Разделението е огромно, съгласно него и по тази причина е значимо да се групират силите, по думите му. Затова и реформаторските сили се сплотяват. В 48 Народно събрание реставраторските сили са имали превес и Атанасов недоумява за какво не са се обединили. Според него на тези избори българите ще заложат на смяната.

Провалът на този парламент е неуспех на ГЕРБ , счита той. Те се провалили като първа политическа мощ, тъй като са в изолираност, съгласно Атанасов. През тези две години има смяна в държанието на президента, като стоплил връзки с тези, които наричал мутри, смята водачът на ДСБ.
 ГЕРБ още веднъж в центъра на политиката, към този момент не е в изолираност
ГЕРБ още веднъж в центъра на политиката, към този момент не е в изолираност

ГЕРБ регистрираха напъните си да има постоянно държавно управление и парламент

Причините да буксуваме за Шенген и Еврозоната са наследени проблеми от Борисов, по мнението му. Борисов е воденичен камък на парламентарната република и на партията си, съгласно Атанасов. Той не изключи коалиция с Българска социалистическа партия след вота. С левите имали разминавания във външнополитически проект, само че не и за промяната в правосъдната система.

Атанас Атанасов е обезпокоен за честността на вота. Заради връщане на хартиената бюлетина ще се върнат остарели порочни практики, по думите му.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР